МК НАЦИОНАЛНО ЗНАМЕ - Ѓурѓо и Послушајте патриоти/MK NACIONALNO ZNAME - Poslušajte patrioti Stáhnout

Odeslat svým přátelům
Přidat
  • 1 oct. 2018

  • МК НАЦИОНАЛНО ЗНАМЕ - Ја излези Ѓурѓо и Послушајте патриоти Од прославата за неуспешноста на Референдумот за Спогодбата со Грција и зачувување на името МАКЕДОНИЈА! Скопје, 30 септември 2018

Komentáře

  • Makedonija
    Makedonija il y a 1 an

    MAKEDONIJA🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🤮🏳️‍🌈🤮